El globus aerostàtic va ser el primer invent de l'home per sobrevolar els cels a vista d'ocell. Des d'aleshores s'han inventat infinitat d'aparells capaços de volar. Amb nosaltres no necessites endevinar com es van sentir els primers pilots d'un globus aerostàtic, pots experimentar-ho per tu mateix i sentir la màgia de volar de primera mà. El globus és dels pocs aparells que manté la seva essència.

Els vols es duen a terme a primera hora al matí, a les set a l'estiu i a les vuit a l'hivern. Us fem matinar perquè  la meteorologia està més calmada i el vent és més predictible a primera hora del matí. Una vegada brilla el sol amb força, es poden produir corrents sobtades que podrien dificultar la navegació aèria.
Per descomptat, hi ha dies en que les condicions climatològiques poden ser adverses des de primera hora. Els pilots estan capacitats per decidir si és convenient volar o no, i per això demanem que ens truqueu dos dies abans del vol. D'aquesta manera confirmem la meteorologia i zona de vol.  Si per motius meteorològics es posposés el vol, això no suposaria cap càrrec extra per a tu.


No et preocupis pensant que aquesta és una activitat perillosa. S'ha dit que, si volar és la forma més segura de viatjar, volar en globus és la forma més segura de volar. Tota la família pot realitzar aquest recorregut, sense importar l'edat dels passatgers. L'única restricció és per a les dones embarassades.


N'hi ha que creuen que, a causa de l'altura, farà molt fred allà dalt. Però, per experimentar un canvi dràstic de temperatura, el globus hauria d'elevar molt més dels que realment ho fa. A més a més tenim una calefacció perfecte, el cremador del globus, que escalfa l'ambient. Per tant, si et preguntes quina roba necessites portar per volar, la resposta és molt senzilla: la mateixa que portaries si et quedessis a terra aquest mateix dia.
Finalment, cal assenyalar que el viatge no segueix un itinerari específic. És impossible controlar la direcció del vol. És un globus, no un avió. El vent determina el rumb que prendrem. El que sí que pot fer el pilot és ajustar l'alçada per trobar corrents més favorables que els porten a un bon lloc d'aterratge.
Volar en globus és una experiència meravellosa.