Volar en globus a Barcelona

 

Volar en globus a Barcelona no és possible. La zona més propera a Barcelona per volar en globus és Igualada (Anoia), Manresa (Bages) i Vic (Osona). Avui us presentem la zona d'Igualada, desconeguda però preciosa per molts. La por a volar una zona desconeguda a vegades priva als passatgers de seleccionar una zona rica en vida. 

barcelona hot air balloon

Igualada és la capital de la comarca de l'Anoia, una ciutat on és tradició volar en globus. El paisatge mediterrani de pins i alzines deixa pas als camps de conreu de secà, els quals canvien els seus colors en funció de l'època de l'any. Durant la primavera, la colza tenyeix de groc els camps, a l'estiu ho fa l'ocre del blat, sense oblidar el vermell de les roselles. Les estacions marcades pels camps fan que l'Anoia sigui una zona apropiada per volar durant tot l'any. 

La Muntanya de Montserrat s'aixeca imponent a l'est de la comarca. El viatge en globus brinda unes vistes magnífiques i diferents de l'especial muntanya, amb el sol sortint des de darrere seu. 

hot air balloon ride

 

El rumb del globus el marcarà el vent, fent que es sobrevolin camps i boscos, potser també creuant el centre històric de la ciutat. En dies clars es pot intentar veure animals creuant els camps de conreu, com cabirols i llebres.

Els amants de la fotografia podran gaudir capturant l'entramat de camps de conreu, boscos i masies, que donen una personalitat única a la zona. El vol en globus gaudeix d'una intimitat que el fa perfecte com a regal de bodes o per gaudir-lo en família. Petits i grans poden experimentar el viatge en globus i la pau i tranquil·litat que l'acompanya. 

L'experiència esdevé inoblidable i única. 

barcelona viatge globus